Newst och Albacross i samarbete för att göra fastighetsmarknaden mer proaktiv

0
1412

Newst.se, som driver en marknadsplats för lokaler och kommersiella fastigheter, har lanserat ett exklusivt samarbete med Albacross. Samarbetet innebär att annonsörer på Newst.se i realtid får information om vilka typer av företag och organisationer som besöker sina annonser.

Den nya tjänsten möjliggör för fastighetsägare och mäklare att jobba mer proaktivt med uthyrningsprocessen. Detta genom att annonsören får detaljerad information om vilka företag som besökt en viss annons och hur många från företaget som besökt annonsen. Annonsören kan då proaktivt agera genom att nå ut direkt till intressenten, samt få en bättre förståelse för vilka företag som visar intresse för deras lokaler. Idag finns det ingen annan marknadsplats i Sverige som har den här typen av teknologi.

Det inte finns någon data om enskilda personer och att Albacross har utvecklat tjänsten för att vara GDPR-anpassad.

-Otroligt kul att vi nu kan lansera denna funktion tillsammans med en global aktör i absolut framkant. Det har länge varit efterfrågat i branschen att få möjlighet till mer information om sina intressenter och därmed bättre underlag för att kunna jobba proaktivt i uthyrningsarbetet, säger David Lundgren på Newst.

-Det här skapar helt klart nya efterlängtade möjligheter för oss som annonsörer. Vi strävar efter att hela tiden hitta nya möjligheter att skapa mervärde för marknaden och det här är precis vad vi behöver för vår verksamhet, säger Peter Bergqvist på Croisette Real Estate Partner.

-Att kombinera vår marknadsledande tjänst med ett initiativ som Newst känns inspirerande och är precis vad fastighetsbranschen behöver. Med min fastighetsbakgrund känns det såklart extra roligt att få bidra till en snabbare digital utveckling i en allt för konservativ bransch, säger Stefan Lennhammer, Styrelseordförande för Albacross

Bakom Newst står SF Invest, Svenska fastighetsbranschens Investeringsaktiebolag. SF Invest ägs i sin tur utav femton företag inom fastighetsbranschen.

Newst.se är en marknadsplats för lediga lokaler.

Albacross.com är en ledande digital tjänst inom B2B Lead Generation.